De coolste cadeaus voor kids van 3 tot 6 jaar

Bowling set van Wooden Story

Leren praten, naar school gaan,… Het gebeurt allemaal rond de leeftijd van 3 jaar. Net daarom is het belangrijk speelgoed te geven dat al deze ontwikkelingen ondersteunt. Scroll naar beneden voor Hello Archie’s favoriete cadeaus voor kids van 3 tot 6 jaar.

De jongen, de mol, de vos en het paard

Voorlezen is een heerlijke manier om de band tussen ouder en kind te versterken. Het versterkt niet alleen het taalgevoel, maar kan ook bijdragen tot een beter concentratievermogen. De jongen, de mol, de vos en het paard, is een moderne fabel die het verhaal vertelt van een bijzondere vriendschap tussen een jongen en drie dieren. De 100 prachtige illustraties en de poëtische teksten zijn een plezier voor jong en oud. 

De Bowling set van Wooden Story

Spelletjes die de motoriek en de coördinatie stimuleren zijn een win-win. De bowling set van Wooden Story doet net dat! De bowlingkegels zijn gemaakt uit hout uit duurzaam bosbeheer en staan dus garant voor jarenlang spelplezier. 

I’m a Pirate memoryspel van Londji

Met het memoryspel I’m a Pirate van Londji stimuleer je dan weer het observatievermogen en geheugen van kids. Educatief en esthetisch verantwoord is dit spel, want de illustraties zijn o-zo-mooi!

Het houten poppenhuis van Maileg

Spelen met poppen geeft de het empathische vermogen van je kind een duwtje in de rug. En wat is er leuker dan die poppen een fijne thuis bezorgen? In het houten poppenhuis van Maileg zal je zoon of dochter zich uren kunnen uitleven. Je kan het huis volledig inrichten met Maileg’s fantasierijke meubels en attributen.

Een andere favoriet voor poppenmoeder -of vaders is de poppenwagen van Konges Slojd. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, allemaal om het leukst!

Het balanceerspel van Babai

Dit balanceerspel van Babai is een prachtig open ended spel dat de fantasie en creativiteit van je kind zal prikkelen. De houten speeltjes nodigen uit tot het verzinnen van verhalen en vrij spel. Tegelijkertijd kan er ook de motoriek mee ondersteunen door alle figuren op mekaar te stapelen en te laten balanceren. Ideaal voor kinderen van 3 jaar of ouder.

De houten blokken van Abel

De blokken van Abel passen volledig in de open-ended play categorie. Alle bouwblokken zijn zorgvuldig met de hand gemaakt uit beukenhout. De unieke vorm en het formaat van de blokken zorgt ervoor dat alles wat je met de Abel blocks bouwt er meteen bijzonder mooi uit ziet en je naar eigen fantasie unieke opstellingen kan maken. De Abel Wooden Toys zorgen er voor dat het kind al spelend kan leren, de Abel bouwblokken kunnen uitstekend ingezet worden ter bevordering van de fijne motoriek, het concentratievermogen, doorzettingsvermogen, de creativiteit en de fantasie van het kind.

Houten blokken van Abel
Race 'n play parkeergargage PlanToys

Kid’s concept 4 op een rij

Kid’s concept stak het oeroude spelletje 4 op een rij in een stijlvol en warm houten jasje. Probeer 4 fiches van jouw kleur op een rij te krijgen en saboteer waar mogelijk je tegenstander! Goed het logisch denkvermogen bij kinderen te stimuleren en bovendien een garantie op plezier.

Speelgoedauto’s

Spelen met auto’s is goed om de oog-hand coördinatie te ondersteunen. Bovendien is de eenvoudige handeling van het glijden van een auto over een baan voor de kleintjes een nieuwe en leuke beweging, die ze uren kunnen herhalen. Erg leuk vinden wij deze ambulancewagen van Candylab, met vintage ontwerp. Leuk om naar te kijken en om mee te spelen! Candylab heeft nog superveel andere leuke speelgoedvoertuigen.
Ontdek ze hier allemaal.

Race ‘n Play parkeergarage van PlanToys

In de houten Race ‘n Play parkeergarage kan jouw kleintje naar hartenlust zijn/haar eigen autootjes parkeren! Op de zwarte ondergrond kan je met krijt extra markeringen aanbrengen of parkeervakken toevoegen. Leuk om je eigen creativiteit de vrije loop te laten gaan!

De Wobbel up van Wobbel

De Wobbel Up stimuleert een natuurlijke en actieve zithouding, de dynamische functie vermindert lichamelijke klachten en bevordert een gezonde houding. Dit geldt zowel voor kinderen als voor volwassenen en ouderen. Ideaal voor zittend werk, thuis, op school of op kantoor. Daarnaast volgt de Wobbel up de open ended play filosofie. Je kunt er bijvoorbeeld in liggen, gebruiken als 'wiebelend' hobbelpaard, heen en weer wiebelen met misschien wat speelgoed erin? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Um unsere Website in voller Pracht nutzen zu können, ist es nötig, dass du unsere Cookies akzeptierst. Eat them all :-)
Vielen Dank, dass du der Hello Archie-Community beigetreten bist! Wir haben dir eine E-Mail gesendet, um deine Registrierung zu bestätigen.
Ihre E-Mail-Adresse ist uns wahrscheinlich bereits bekannt
ico-collapse
0
oben
ic-expand
ic-cross-line-top