De leukste cadeaus voor peuters van 6 tot 18 maanden

Birgit and Tim walking on the beach

Verjaardagen, de Sint of Kerst. Gelegenheden voor leuke cadeautjes zijn er altijd. Nog fijner is het wanneer speelgoed duurzaam is en meegroeit met je kind. Bij Hello Archie vind je een groot aanbod aan lokaal geproduceerd speelgoed, in natuurlijke materialen. Al ons speelgoed is bovendien bedoeld om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen.

Maar wat geef je nu best aan cadeau aan een kindje van 6 tot 18 maanden? Wij zetten onze favoriete peuter cadeaus voor jou op een rijtje.

Wee Gallery - badboekje  - color me dinosaurs

Dit prachtig geïllustreerde badboekje van Wee Gallery, verandert op magische wijze van kleur wanneer je het in water dompelt. Voor de kleintjes is het geweldig om te zien hoe de afbeeldingen tot leven komen! Wie is jouw favoriete dino?

PlanToys - Mijn eerste camera

De houten camera van PlanToys stimuleert de verbeelding en de fijne motoriek: vastgrijpen, op de knopjes duwen, of de wereld bekijken door de caleidoscooplens. Het kan allemaal! Geschikt vanaf 18 maanden.

Raduga Grez - Tulpen

Raduga Grez maakt houten speelgoed, geïnspireerd op de natuur, zoals deze houten tulpen. De warme tinten en natuurlijke materialen prikkelen de creativiteit. Wie weet waar het spel zal toe leiden? Een betoverde bloementuin of bosjes tulpen verkopen op de markt? De enige limiet is de verbeelding! Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. 

Boek - Waar is Pieter Konijn?

Voorlezen zorgt voor stemherkenning en versterkt zo de band tussen ouder en kind. Bovendien is het ook erg goed voor de taalvaardigheid. Een heerlijk boek om samen in te kijken is dit over Pieter konijn. Met extra flapjes om op te tillen, leert je kind zoeken en ontdekken. Waar zou Pieter Konijn toch gebleven zijn?

Bekijk al onze boeken voor 0 tot 2 jaar

Ette Tete - Fippitri

Veel kinderen beginnen te stappen rond hun eerste verjaardag. Speelgoed dat de motoriek en het evenwicht stimuleert, is daarom wel zo fijn. Het aanpasbare klimrek van Ette Tete kan je iedere dag van vorm veranderen! Super om de nieuwsgierigheid van je kind te stimuleren en tegelijkertijd de aan te passen aan iedere ontwikkelingsfase. Echt een cadeau dat meegroeit dus! Het perfecte cadeau voor een peuter van 1 jaar.

Bekijk alles van Ette Tete

Toy car on the beach
Kids cosmetics bottles on beach

Katehaa - klimboog en glijbaan

Nog zo’n goede tool om kracht, coördinatie en evenwicht te stimuleren? De Waldord Klimboog Original met glijbaan van KateHaa. Hij kan worden gebruikt als schommelstoel, wip, schommelwieg als klimrek en nog veel meer.

Bekijk alles van Katehaa

Konges Slojd - nachtlampje

Alleen slapen is soms nog wat eng. Het schattige nachtlampje in de vorm van een wolk van Konges Slojd kan helpen! Door het zachte, warme licht weet elk kleintje zich ’s nachts veilig en geborgen. 

Boek - Stapje voor stapje

Het boek Stapje voor stapje  , is perfect voor wanneer je kind leert stappen. Vallen en weer opstaan hoort erbij! Samen dit boekje lezen is de ideale ondersteuning.

Kid’s Concept - hamerbank 

Wat energie kwijtspelen en tegelijkertijd leren mikken en de motoriek ondersteunen? Deze hamerbank van Kid’s Concept slaat de nagel op de kop!

Mushie - Stacking Cups

Voor baby’s vanaf 6 maanden is deze stapeltoren van Mushie  heerlijk om naar te kijken en mee te spelen! Je kan ze stapelen (wat motorische en organisatievaardigheden ondersteunt), maar ze zijn ook leuk om mee te nemen in bad of mee te spelen in de tuin of op het strand. 

Als je onze website in volle glorie wilt gebruiken, dan is het nodig dat je onze cookies accepteert. Eat them all :-)
Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Your e-mail address is probably already known to us
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top