1. Verzending

Vanaf een order met een minimum van € 50 bieden we gratis levering aan in België en Nederland.

 • DPD levering: € 4,95 - Wij verzenden je pakje naar het opgegeven leveringsadres. De leveringen gebeuren van maandag tot en met vrijdag.
 • DPD Parcelshop ophaalpunt in je buurt: € 4,50 (je pakje blijft 7 dagen liggen in het ophaalpunt - indien het pakje weer naar ons terug komt worden er extra verzendkosten aangerekend).
 • Click&Collect: het pakketje ophalen bij Hello Archie? Maak een afspraak via sayhello@helloarchie.com. Ons adres: Gentse Steenweg 117 nr 13, 9160 Lokeren. We zijn van maandag tot en met vrijdag doorlopend open van 9u-17u.

Voor verzending naar Duitsland, Frankrijk, Luxemburg of een ander land verwijzen we graag naar onze algemene voorwaarden.

2. Levering

Je pakje wordt geleverd binnen de 1-2 werkdagen.

DPD informeert je altijd op voorhand over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, tot op 1 uur voor de levering kan je nog wijzigingen uitvoeren. Je kan het moment en het adres van levering laten wijzigen en je pakket:

 • afhalen in een Pickup parcelshop in de buurt,
 • laten leveren op een andere dag,
 • laten leveren op een ander adres of
 • laten neerzetten op een veilige locatie.

Op de dag van levering word je per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket wordt geleverd. Check zeker ook je postvak ongewenste mails.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van levering?

Geen zorgen! Je pakket wordt naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je jouw pakketje snel in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het binnen de 7 werkdagen ophaalt.

Mijn pakket werd beschadigd geleverd, wat nu?

Bezorg ons uiterlijk binnen de 3 dagen na levering een foto van het label op de doos, de binnenkant van de doos en de beschadigde inhoud via sayhello@helloarchie.com. Dit hebben we nodig om een claim op te starten. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen.

3. Betalen

Je kan eenvoudig, snel en veilig betalen via:

 • Bancontact
 • iDEAL (enkel voor Nederland)
 • Met creditcard (VISA/Mastercard)
 • Sofort banking

4. Retourneren

Als je goederen bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen de mogelijkheid om het product terug te sturen. Het bedrag voor het terugsturen van de goederen betaal je zelf. Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben betalen we je de aankoopprijs van de goederen terug. Je kan er ook steeds voor opteren om een voucher te ontvangen voor de waarde van het aankoopbedrag, die je kan gebruiken bij een eerstvolgende aankoop.

De verzendkost voor het terugsturen van de aangekochte goederen voor parcels, die binnen de standaard afmetingen van DPD vallen, bedraagt 4 euro per label. Dit bedrag van 4 euro valt ten jouwe laste als consument en zal bij de terugbetaling van de retour worden verrekend.

Indien het product niet binnen de standaard afmetingen van DPD valt, nemen we contact met jou op om aan te geven wat de kostprijs voor het terugsturen van de goederen is.

Als je goederen terugstuurt, moet dit steeds gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en product verpakking en rekening houdende met onze retour instructies. Speciaal op jouw aanvraag bestelde of maat gemaakte producten, en producten zoals fopspenen, zuigflessen, borstkolven, natte doekjes en andere verzorgingsproducten kunnen om hygiënische redenen enkel worden teruggestuurd bij intacte ongeopende verpakking. Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen nooit teruggestuurd worden.

Om je herroepingsrecht snel en correct uit te oefenen, vragen wij steeds om het online formulier “return Hello Archie” dat je via returns@helloarchie.com kan aanvragen, correct in te vullen. Wij sturen jou per mail een ontvangstbevestiging van zodra we de retouraanvraag hebben verwerkt.
Je kan je retourpakket retourneren via een DPD pick-up punt nadat je van ons hiervoor een label hebt ontvangen of je kan de goederen die je wenst te retourneren zelf binnen brengen bij Hello Archie.

Hoe ga je te werk:

 1. Vraag je retour aan via returns@helloarchie.com
 2. Je ontvangt uiterlijk de volgende werkdag een online invulformulier “return Hello Archie” met de vraag om alle informatie betreffende de retour zo correct en volledig mogelijk in te vullen.
 3. Nadat we alle informatie hebben ontvangen via het document, ontvang je van ons een link om je retourlabel aan te maken.
 4. Print het label, plak het op de doos en stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #985678) via een DPD Pick-up Parcelshop.
 5. Bij ontvangst sturen we je een gift card voor de waarde van het product of zorgen we voor de terugbetaling.

Hieronder vind je de link naar de ophaalpunten in jouw buurt.

België: https://www.dpd.com/be/business_customers/pickup/pickup_parcelshop_finder

Nederland: https://www.dpd.com/nl/business_customers/pakket_verzenden/nationaal/e_commerce_services/pickup/pickup_finder

Happy shopping!

Thanks for joining the Hello Archie community! We hebben jou een e-mail verstuurd om jouw inschrijving te bevestigen.
Your e-mail address is probably already known to us
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top