Lokers ondernemerskoppel lanceert duurzame baby en kids-webwinkel
‘Hello Archie’

Hello Archie duurzame baby en kids webshop

Lokers ondernemerskoppel lanceert duurzame baby en kids-webwinkel ‘Hello Archie’: “Van handgemaakt speelgoed tot sweaters van 100% gerecycleerd materiaal”

Bron:HLN 30-06-21

Birgit Van Driessche (33) en Tim De Witte (40) uit Lokeren lanceren met ‘helloarchie.com’ een nieuwe online baby en kids-webstore. “We focussen ons volledig op kwalitatieve en duurzame merken met pure producten voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar.”


Het ondernemerskoppel vertrekt vanuit hun eigen ervaring als ouders van Achilles (2,5) en Jacques (10 maanden). “Tijdens de voorbereiding op hun komst, ondervonden we zelf hoe intensief de zoektocht verloopt naar natuurlijke en authentieke producten. Dit gaf meteen inspiratie om een eigen webstore te bouwen. Met helloarchie.com groeperen we authentieke merken en producten. Zo ondersteunen we naast Belgische merken zoals Jeanne Le Studio (handgemaakte playmats) en Yaarn (handgemaakte swaddles,...) ook andere unieke internationale merken zoals UPE dat sweaters maakt van 100% gerecycleerd materiaal of Abel Wooden Toys. Zij maken houten speelgoed volgens het ‘open ended play’-principe. Het speelgoed heeft geen achterliggend doel waardoor de creativiteit en fantasie van het kind de vrije loop kan gaan. Dat is beter voor de ontwikkeling van je kind.”

Duurzaamheid

Tim: “Door Corona is het belang van duurzaamheid en de drang naar lokaal sterk toegenomen en heeft de Belgische consument eveneens de weg naar e-commerce definitief gevonden. Beide elementen kunnen elkaar versterken.” Daarom wil het ondernemende koppel maximaal inspelen op de stijgende vraag van jonge ouders naar authentieke, duurzame merken en producten, zowel met een lokale als internationale toets.

Om het rechtstreeks contact met de klanten te behouden, zal er naast de webshop ook een fysiek afhaalpunt zijn op bedrijvencentrum Grupo in Lokeren. “Daar richten we een gezellige consumentencorner in waar we met de klanten de producten kunnen overlopen en bespreken. Bedoeling is ook om maximaal in te zetten op geboortelijsten en lijsten voor allerhande gelegenheden en feesten”, zegt Tim. “Er is niks vervelender toch dan iets te krijgen waar je niet op zat te wachten of verschillende keren hetzelfde cadeau te krijgen voor je kind.”

Thanks for joining the Hello Archie community! We have sent you an email to confirm your registration.
Your email address is probably already known to us
ico-collapse
0
Top
ic-expand
ic-cross-line-top